G-miehet | (1) | (2) | (3) | puuhia | blogi | kultakaivoksia

G-miehet asuvat 75 x 35 x 35cm terraariossa, mutta pelkkä puru ja pesämökki eivät millään riitä pojille virikkeiksi. Siksipä tarjolla on aina myös kananmunankennoja, vessa- ja talouspaperirullien hylsyjä ja/tai pajunoksia jyrsittäväksi. Heinää palastellaan, siinä kieritään ja sitä syödään hirvittävällä kiihkolla. Sopiipa se poikien mielestä pesän pehmikkeeksikin. Hiekkakylpyjä otetaan päivittäin. Saviruukku on kaivelua, tai purulla täyttämistä varten. Mutta silti riittää energiaa muihinkin huvituksiin. Luultavasti enemmän, kuin koskaan kerkeän ideoimaankaan.

Poikien tarraario peruskuosissa

Kuitenkin, kaikenlaista kivaa voi gebruille kehittää. Käyttökohteet eivät tosin aina mene ennalta suunnitellusti, mutta mitään ei ole vielä täysin hyljeksitty :)

Kiipeilyä huvimajassa

Oviaukosta kurkistus  Pajusta tehty huvimaja  Kiipeilyä
Kotatyyppinen pajusta tehty huvimaja on syötävän hyvä juttu, ja syötäväksi tehtykin. Korkeutta kaikkinensa noin 30 cm, juuri ja juuri mahtuu purujen päällä, osin upotettuna, seisomaan 35 cm terraan. Pohjan halkaisija viitisentoista senttiä. Edessä kulkuaukko, jota juurikaan ei kunnioiteta :)

Huvimajan elinikä oli 4 päivää. Ensimmäiset kolme päivää sitä nakerreltiin varsin hillitysti, mutta purkutöiden alettua homma hoituikin yhden iltapäivän aikana! Jäljelle jäi vain pystypuut. Seinäsilppua löytyykin purusta runsain mitoin.

Näytä teko-ohje

Kookos on kiva piilopaikka

Korkealta näkee paremmin   Kookos on kiva piilopaikka
Kookoksesta piti tulla pojille pesäkoppi, mutta nämä herra nukkuvat mieluummin taivasalla heinäpatjalla. Mutta ei anneta yhden epäonnistuneen pesäkoitoksen masentaa. Seuraavasta kookoksesta tulee pojille hiekkakylpylä, ja uusia pesähankkeitakin on jo mielessä...

Näytä teko-ohje

minna.hillebrand /at/ gmail.com | muokattu 29.07.2005 09:10