Viimeiset päivät ja kotiinlähdön aika

Toni rannalla

Viimeinen kunnon päivä alkoin samanlaisella aamiaisella, jota olimme jo liki kaksi viikkoa nauttineet. Lekottelimme hetken hotellin altaalla, mutta lähdimme sitten meren rannalle. Olihan nyt viimeinen tilaisuus ottaa aurinkoa! Rannalla tuuli hirvittävän kovasti, ja aallot olivat tuoneet roskia rantaan. Pulahdimme nopeasti meressä, mutta siirryimme pian varjon alle tekemään hiekkakakkuja ja -pyramideja.

Minna rannalla

Illalla palasimme kävelemään rannalle ja aallonmurtajalle. Ihastelimme merellä raivoavaa myrskyä, joka nostatti korkeita aaltoja. Tuuli oli viedä meidät mennessään, kun kävelimme aallonmurtajalla.

Launatai oli sitten meidän viimeinen päivä Tunisiassa. Oikeastaan se loppui jo kello 12 tapahtuvaan huoneiden luovutukseen. Sen jälkeen vain oleskelimme altaalla ja odotimme, että kello tulisi seitsemän, ja pääsisimme linkkiin, joka veisi meidät lentokentälle. Aika kului hitaasti, mutta viimein linkki saapui päästäen meidät kotimatkalle. Vielä Monastirin lentoasemalla saimme odotella pari tuntia paluulennolle pääsyä.

Lento sujui ongelmitta, samoin maihin tulo Suomen päässä. Ja sitten oli arvatenkin ohjelmassa oli taas odottelua lentokentällä, että bussi tulisi noutamaan meidät, ja ajaisi Jyväskylään. Vihdoin puoli kahdentoista aikaan olimme Jyväskylän linkkiasemalla. Kotimatka oli kestänyt kellon ympäri, joten kyllä sen päälle uni maittoi omassa sängyssä.

Edellinen sivu.. ..Seuraava sivu

minna.hillebrand /at/ gmail.com | muokattu 19.03.2004 23:08